Terug naar overzicht

Mercedes C 220 d Launch Edition - Amg Styling -

Marge € 52.999,-

Mercedes C 220 d Launch Edition - Amg Styling -

€ 52.999,- Marge

46.171 KM Tellerstand
Automaat Transmissie
2023 Bouwjaar
Hybride
Diesel
Toon alle specificaties
Hybride: Diesel 2023 Automaat 46.171 KM
Verzekeringen vergelijken
Deel deze advertentie:

Specificaties

BTW of Marge Marge
Tellerstand 46.171 KM
Kleur Zwart
Bekleding Leder/Alcantara
Interieurkleur Zwart
Aantal deuren 4
Aantal zitplaatsen 5
Motorrijtuigenbelasting 177
Aantal sleutels 2

Motor en transmissie

Brandstof Hybride (Elektrisch/Diesel)
Transmissie Automaat
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 200 pk cc
Vermogen 147 kW / 200 PK

Interieur

Achterbank in delen neerklapbaar.
Draadloze telefoonlader
Keyless start
Lederen bekleding
Lederen interieur
Stuurbekrachtiging
Usb aansluiting
Volledig digitaal instrumentenpaneel

Veiligheid

Cruise control adaptief
Cruise control adaptief met stop&go
Isofix bevestiging voor kinderzitjes
Regensensor
Verkeersbord detectie

Exterieur

Amg-styling
Led dagrijverlichting
Sportonderstel
Sportvelgen

Comfort

Cruise control
Regensensor

Overige

Achteruitrij camera
Stoelverwarming

Infotainment

Navigatiesysteem

Beschrijving

Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto's zich onderscheiden. Dat geldt ook voor deze Mercedes C 220 d uit 2023 die 46171 kilometer op de teller heeft staan. Met de AMG-styling laat dit model zich van zijn meest dynamische kant zien. Het beste van twee werelden komt samen in de hybride motor. Daarmee wordt deze Mercedes C 220 d aangedreven door zowel brandstof als door de elektrische accu, die al rijdend of remmend wordt bijgeladen. Deze Mercedes C 220 d is luxe afgewerkt. Kijk maar naar het lederen interieur! Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Verder is de Mercedes uitgerust met: AMG-styling, sportonderstel, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De indeling van het digitale dashboard is zo ingericht dat u met één blik precies weet wat u weten wilt. Kom maar, kom maar, kom maar... ho! Prettig hoor, zo'n achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Hoeveel gigabytes aan muziek wilt u meenemen? Met één stick in de usb-aansluiting kunt u uren en uren vooruit. Onderweg de accu van uw smartphone opladen gaat zonder snoeren en stekkers. U plaatst 'm simpel in de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons en klaar! En deze auto heeft ook navigatiesysteem, regensensor en isofix-aansluiting als standaard uitrusting.

Aan boord van deze Mercedes houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleert u altijd zelf de zaken welke voor u belangrijk zijn en uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor uw aanvullende vragen.
Mogelijk gemaakt door Mobilox